[Lyric] Falling – John Park

Falling like this, falling for you
Please catch me

Falling once again, falling for you
Please embrace me

I found this song from a Korean acoustic blog.  Yeah, emang lagi suka ama lagu2 akustik korea. Awalnya lagi browsing2 lagu baru yang enak untuk tidur. Yang suaranya lembut, temponya pelan plus sweet2 gitu alias gak a sad ballad. Dan akhirnya jatuh hati ama lagu-lagu dari genre akustik ini.

Udah dengar beberapa lagu dari genre ini dan akhirnya menyimpulkan kalau genre yang disebut Korean indie/acoustic ini biasanya lagu-lagunya kalem, sweet, bikin relax, tapi ada juga yang lucu. Paling jatuh hati sama lagu Falling ini en yang nyanyi namanya John Park.

Belum pernah dengar ato liat yang mana orangnya, tapi dengar suaranya langsung bilang I love this song. A simple, natural yet sweet song. Ceritanya tentang falling in love again, (yes, I’m falling in love again and again with this song)  atau membuka kembali cinta di masa lalu ( not in a sad way).  Setelah belakangan mendengar begitu banyak lagu-lagu tempo ‘berisik’ :: dream girl en why so serious nya shinee, wolf-nya exo, en dll:: dengar lagu yang kalem-kalem bikin berasa ‘like a feminim girl’ yang suka lagu2 lembut en mendayu. But it’s not bad I think.

And try it, maybe you will love it just like me, ^^ En mv-nya lumayan interesting.

Nb. Ternyata John Park itu semifinalis American Idol, tapi gagal, trus dia balek ke kampong halaman en jadi runner up Superstar K2.

Romanized:

Hayake bonjineun morissogeda
Geudereul segyonoko jo molli naraga
Modeun ge boineun du nuneul gamgoso
Siganeul dwedollyoso geu ttero doragago sipo

Falling idero falling for you
Nal jabajul su obsodo
Falling tto dasi falling for you
Nal gamssajul su omnayo

Joatdon nanaldo nomu apatdon naldo
Ije dorikyobomyon geujo geuressonnayo
Anira mar-heyo mongdeun gaseumdo
Monghejin ne maeumdo dasi neukkil suman itdamyon

Falling idero falling for you
Nal jabajul su obsodo
Falling tto dasi falling for you
Nal gamssajul su omnayo

Kkamake bonjineun haneul wieso
Hanobsi churakhaneun nal bogoman inneyo

Falling idero falling for you
Iron nal jaba juseyo
Falling tto dasi falling for you
Jebal nal gamssa juseyo

Hanobsi churakhadorado badak kkaji ttorojyodo
Geudel hyanghe nan falling for you
Geujo geudeman boneyo

English Translation:

In my head, whitely spreading
I engrave you and fly far away
I close my two eyes that see everything
And I want to turn back time and go back to then

Falling like this, falling for you
Even if you can’t catch me
Falling once again, falling for you
Can’t you embrace me?

The good days and even the painful days
When you look back, was it all just nothing much?
Please say it isn’t so –
If only my bruised heart, my blank heart can feel again

Falling like this, falling for you
Even if you can’t catch me
Falling once again, falling for you
Can’t you embrace me?

On top of the sky, blackly spreading
I see myself endlessly falling

Falling like this, falling for you
Please catch me
Falling once again, falling for you
Please embrace me

Even if I endlessly fall, even if I fall to the ground
Toward you, I’m falling for you
I just look at you

Translation Credits: pop!gasa
Romanizations by: kpoplyrics.net

Karena lagi gak jadi pemalas, nih aku kasih videonya.. *-*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s